A ConsenSys által támogatott póker platform 5 millió dolláros befektetést biztosít

Published Sep 26, 2022 A ConsenSys által támogatott póker platform 5 millió dolláros befektetést biztosít


A további finanszírozás a Virtue Poker mainnetjének 2021 májusára tervezett elindítását támogatja.


Az Ethereum infrastruktúrát szolgáltató ConsenSys és a Pantera Capital kockázati tőkealap egy befektetői csoport vezetésével 5 millió dolláros finanszírozási kört hajtott végre a Virtue Poker számára - derül ki a hétfői bejelentésből.


A stratégiai befektetési kör további résztvevői közé tartozott a DFG blokkláncbefektetési szervezet és a FunFair alapítója, Jez San.


A Virtue Pokert, egy Ethereum-alapú decentralizált pókerplatformot még 2016-ban alapították a ConsenSys blokklánc projektcsomagjának részeként. Még 2020-ban a vállalat B2C szerencsejáték-engedélyt kapott a Máltai Szerencsejáték Hatóságtól.


Az 5 millió dolláros befektetést a blokklánc-pókerplatform 2021 májusára tervezett mainnet indításának bootstrapelésére fogják felhasználni. A mainnet elindítására négy év fejlesztés és két év béta tesztelés után kerül sor.


Ryan Gittleson, a Virtue Poker vezérigazgatója elmondta, hogy a vállalat engedélyes szolgáltatóként való státusza megfelelő platformot biztosít a játékosok számára, hogy kihívást jelentsenek a hagyományos szolgáltatóknak. Gittleson szerint a Virtue Poker élen fog járni a kripto fogadások mainstreamé tételében.


Joe Lubin, a ConsenSys alapítója az 5 millió dolláros finanszírozási körről és a mainnet platform kiadásának terveiről nyilatkozott:


"A Bitcoin kaszinók jelentik az online szerencsejátékok jövőjét" - mondta Lubin.


"Izgatottan várom, hogy a Virtue Poker csapata megvalósítsa küldetését, hogy átláthatóságot és bizalmat teremtsen az online pókeriparban. Azzal, hogy a szabályozókkal együttműködve az első engedélyezett blokklánc-alapú platformmá vált, a Virtue Poker hosszú távon legitimálja ennek a technológiának a használatát az iparágban"."

A pókerlegenda Phil Ivey, a vállalat nagykövete szintén nyilatkozott a projekt előrehaladásáról, kijelentve, hogy a Virtue Poker "fontos szerepet" fog játszani a póker jövőjében.


A póker és a kriptotér története a Bitcoin (BTC) megalkotójának, Satoshi Nakamotónak a története, aki a Bitcoin kódjának első iterációjában egy online pókerjáték kódrészleteit is tartalmazta.


Még 2020 áprilisában a The Giving Block nevű kriptovaluta jótékonysági szervezet számos iparági szereplővel együttműködve online pókerjátékot szervezett, hogy pénzt gyűjtsön a koronavírus ellen küzdő nonprofit szervezeteknek.

Ag Policy

Advertisement